Uncategorized @mk

Барање за стопирање на притисокот кон независните институции во борбата против корупцијата

  До: Димитар Ковачевски, Претседател на Влада на Република Северна Македонија Предмет: Барање за стопирање на притисокот кон независните институции во борбата против корупцијата